Dom > Novosti > Sadržaj

Outlook tajnu zalihu industrije

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Jul 11, 2016

U Kini, ima oko 300 vrsta materijala legura aluminijuma u upotrebi, koja pokriva više od 1500 vrsta sorte. To je formirano industrijski obrazac koji uvozimo mnogo resursa na osnovu velike domaće potražnje, i proizvode prerade izvoz umereni iznos od aluminijuma. Na osnovu sveobuhvatnog prednosti i ekoloških prednosti od aluminijuma, mi vidimo vrlo široku aplikacije izglede koliko može biti zamena od drveta, bakra, plastike i čeličnih itd.

Na aplikaciju aspekt aluminijum, na tržištu U.S., Evrope i drugih razvijenih zemalja je već stabilna; dok je bio u Kini, sa održivi ekonomski razvoj i urbanizaciju proces, podstaknut endogenog inovacije i povoljni spoljne sredine, ogromna potražnja sa širenje aluminijum aplikacije opseg će se tražiti.

Relativna izveštaju se navodi u 11 periodu petogodišnji Plan, GAGR (bruto godišnja stopa rasta) od aluminijuma je bio 16.2%; 12 perioda petogodišnji Plan, na GAGR je bio 11.6%; i prognoza: 13-og će biti 7%. Sa povećanjem godišnja stopa rasta po glavi stanovnika, većina je kapaciteta će biti svareni.

Istraživanja Kina obojene metale Industry Association pokazuje da, buduće proširenje aluminijum potrošnje polja će biti u transportni sektor kao trailors aluminijum, aluminijum auto karoserija; građevinski sektor predlošci aluminijum, aluminijum okolne panele, aluminijumski kompozitni paneli; moć i struju sektor aluminijumskih legura kablova, bakar-kompozitni provodnika; sektor ambalažu od limenke, aluminijumske folije, kutije za ručak i aluminijum kape; drugim sektorima tacne aluminijum, aluminijum mostova i zidove za borbu protiv poplava itd.

Na primer, u stranim zemljama, aluminijum prikolice račun za oko 70% u proporciji prikolicu, dok je u Kini 3,5 miliona kamion prikolice skoro je napravljen od čelika, aluminijuma koji su jedini nalog za 2%. Postoji veliko tržište u transport za obradu proizvoda aluminijuma.

Uvođenjem aluminijum materijal u razna polja je je neizbezno trend, i biće optimizovana rešenje za zagađenje životne sredine čuvanjem energije.


Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd