Dom > Novosti > Sadržaj

Примена од легуре алуминијума Профили Намештај

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Apr 06, 2017

360 截图 20170406094523691.јпг Као што сви знамо, од легуре алуминијума профил је нека врста лагане, високе чврстоће, зелене структурне материјала. Због својих одличних механичких својстава и перформанси за обраду, постоји "зелено дрво" талас у области архитектонског намештаја.

Због јединствене механичке особине, постоје различити облици намештаја са легуре алуминијума структуром. Они су углавном подељени у основна, преносиве, фолдинг врсте.


Фиксни Тип

Фиксна тип је нормално са свим комадног намештаја у комбинацији успут заваривања. Одликује се јединственом снагом, са стабилним и одличне перформансе, смањујући процес инсталације. Али мана је то што заузима простор који није погодан за складиштење, паковање или транспорта.


искључен Тип

Фолдед типови могу се поделити на савијеним и наслаганих оне. Најчешће се користе у столови, столице са легуре алуминијума профила структуре. Примена раванској везе се заснива на главни облик повезивања. Облик намештаја може да се промени преко заковицом савијања. Одликује се мало простора заузетости, практично одлагање, транспорта.


дисассемблед Тип

Дисассемблед легура алуминијума намештај се састоји од металних компоненти, помоћних делова, конектора, делова и компоненти вијцима Завртњи, навртке линк итд Демонтажа је најчешћи облик структуре легуре алуминијума профила. Због демонтирања структура у дизајну примене индустријских принципа, делови су стандардизовани, генерализује, који излази у наставцима, чиме се поједностављује број спецификација делова. У складу с тим, он продужава век трајања опреме, смањење трошкова производа. Да се прилагоде модернизацију велике индустријске производње, постаје будући правац од легуре алуминијума пројектовањем и производњом намештаја.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd