Dom > Novosti > Sadržaj

Алуминијумски профили у ТВ индустрији

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Apr 13, 2017
20120827045641621.јпг У последњих неколико година, због промена у узводно екран ресурса ТВ индустрији, дизајн ТВ наступ је реформисан. Доноси две трансформације: од дизајна гранате на дизајн модуларног објекта и омотача, и трансформацију из пластичног материјала до металних материјала. Говорећи о металних материјала, алуминијумски профили се широко користе у средњем раму, украсних делова, предња шкољки и основа ТВ индустрије, и постаје мејнстрим примене.


Ја Примена алуминијумских профила у Схелл Фрамес:


На ЦЕС изложбе 2012, Јужна Кореја Нокиа излаже први на свету без граница ТВ ЛМ9600, користећи савијање оквир за привлачење визију великог посетиоца. Од тада Самсунг отворио АРТ3, АРТ5 серију пуне ресурсе екрана, и отворио нови правац у телевизијској индустрији је дизајна.


АРТ3 цео екран "Ултра уска граница" концепт и АРТ5 "не граница" преко целог екрана, како захтевају употребу металних оквира за заштиту тело екрана и маска рупе страна шрафове. Кроз праксу, употреба алуминијумских профила са савијање, могу формирати добру снагу, високу прецизност, ефикасно контролише структуру да задовољи захтеве.


ИИИ. Примена алуминијумских профила у украсни делови


Ултра уска маргина ТВ-Рам је направљен од алуминијумских профила савија, и усвајањем исте металних материјала уместо формалних пластичним може да избегне проблеме скупштина јаза за доње границе.


Први пут КОНКА маргина ТВ-9000 серија користи алуминијума декоративних комада, не само ефикасно заштићени и подржали граница екран, али Асло имао кутију Алуминијумске стране у савршену везу.


ИИ. Примена алуминијумских профила у Фронт Схелл


1, четверостране алуминијумски профили предњи шкољка


Предњи омотач модуларног машине усваја како изглед и структуру основног екрана стакла. Заједничка метал стампинг делови су израђени и мало је промена детаља, чиме се штеди високе трошкове калупа и ограничења структурног дизајна. У овом тренутку, примена четири једностраних алуминијумских профила предње љуске, КОНКА 9800 серија појавила.


9800 серија фронт Шкољка доноси јединствену технологију ласерског заваривања, која ће контролисати спајање јаз од четири стране алуминијумских профила под 0.1мм, комбинујући границу са процесом бушилица-резања акцената, наглашавајући рукотворина текстуру хигх-енд водећег model. Вреди поменути да је низ различитих величина предње љуске са јединственог попречног пресека профила, заједнички скуп калупа профила да се смањи калупа улаза и трошкове управљања материјал, знатно побољшана ефикасност приноса и производње. Дакле, Р & Д и производни трошкови су знатно оптимизоване. Такође, гарантују изузетну квалитет производа, тако да производи у доминантном положају у конкуренцији на тржишту.


2, алуминијумски профили без ожиљака савијање фронт бок


Индустрија наставља да се развија, технологија напредује, кориснички доживљај је такође у порасту. Конка Лако ТВслим8800 Серија носи "ужи, тање" потребе корисника. Употреба јединственог алуминијумских профила савијање процес не-марк, да створи нову технологију и кориснички доживљај у комбинацији са моделом из снова.


ИИИ. Примена луминиум профила у бази


Са развојем ултра уске ултра танак телевизор, база је одустао од неспретно пластичну моделирање усвајањем лаган и јак подржава снагу алуминијума базе. 2013 Самсунг пионир мален модуларни машина, са јефтиних алуминијума савијање основе, преко паметног дизајна за оптимизацију процеса и трошкова колокацији. И наставак је сукцесивно покренула низ великих пресека алуминијума двоструко метара базе, кренули нови основни материјал трендове.


1, алуминијум профили савијање басе


База СОНИВ650А је облик малог пресека алуминијумских профила, са површином анодизед.Анд је повезан са телевизором преко конзоле за трансфер. Дизајн база је једноставан и јефтин, што је добар пример примене у индустрији.


2, велики пресек алуминијум профили две стопе басе


СОНИВ850Б пола метра база са оригиналношћу. Усваја велики пресек алуминијума истезањем онда сечење, брушење, ЦНЦ мацхинг и накнадни обраду оксидације. Предности су очигледне: прво, носач пренос и база су интегрисани, штеди процес монтаже за побољшање производних капацитета; друго, има компактне димензије што је више рационалан; Треће, стабилност великих модела величине је боље.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd