Aplikacija od trenja Walter Veld u industriji aluminijum

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Jul 20, 2016

Trenje komešanje zavarivanje je zelena SSD za varenje proces zasnovan na mikro zona kovanja. Proces se odlikuje: za automatsko non žice doziranje zavarivanja; zglobova je odlična mehanička svojstva; jednostrana penetracije; Manje stresa; skoro bez oštećenja. I taj proces je jednostavan, pouzdan, nema luka. To je proces koji je naročito pogodan za zavarivanje aluminijuma.

Sa na sve veću razuzdan život napajanja za industrijski i elektronske proizvode, sa zahtevima za širinu aluminijum heatsinks i radijatori su takođe se povećava. Međutim, širina od aluminijumskih profila hladnjak i hladnjak je odlučio po extruding tonaћa mašine, što ograničava i proizvodi ih u velike veličine radijatora i heatsinks. U međuvremenu, zbog očuvanje energije koja je zahteve i dalje produbljivanje, pokretanje više od 4500 tona profil ekstruderska oprema je teško. I napokon je to rezultiralo visoka cena proizvoda šireg aluminijumskih profila, dok konvencionalne zavarene proizvode ima velike deformacije, nekontrolisane poroznosti uključivanja i drugih nedostataka. Upotreba trenje komešanje zavarivanja proces mogu da beskrajno proširite profil proizvodi, znatno smanjiti ograničenje Ekstruder, dok je osiguravanje stabilnosti proizvoda za kvalitet i izgled.

Vidim je aluminijumski hladnjak ispod. To je ekstrudirane hrane za prvi put, a potom trenje komešanje zavarivanja zatvoriti obrazac.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd