Jednostavna analiza na Pahuljicu korozijom od Oksidisani aluminijumskih profila

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Jul 12, 2016

Uglavnom, ne postoji prirodno oksidni film i druge nečistoće na površini od originalnog materijala aluminijuma koje su sasvim verovatno će izazvati koroziju. I u rešenju kisela, basic i neutralan, aluminijumski profil je sklon korozija, koja će da rušimo svojstvima površinski, skratite životni vek i limite oblasti aplikacija.

Korozija putevi aluminijum i legure aluminijuma su i followings:

> U atmosferi, na morsku vodu i netural rastvoru može da izazove "spot korozija"

> Sa drugih metala, potencijalne razlike mogu da izazovu "galvanska corrrosion"

> U kombinaciji sa aluminijumskim ili drugih metala, postoji mali površinskog kontakta jaz između, što može uzrokovati "pukotinu korozija"

Za aluminijum industrijskog profila proizvođača, u pratical aluminijumskih profila površinske proces, aluminijum metal će reagovati sa rešenjem i ponekad se pojavi "Pahuljicu korozije".

Prema relativnom istraživanje, pojavljuje se glavni razlozi korozije pahuljice su kao ispod:

1. hemijski sastav The većeg sadržaja Zn je u metalnih materijala, na oštrija Pahuljicu korozijom će rasti; A radili i drugi ključni element koji će uticati na.

2. kupanje vremena kontrola u korito-The prvi korak od hemijske površinske je u uklanjanju rezervoar za ulje. A onda dolazi da isperem. Kupanje u kadi ispiranje je od presudnog značaja za kvalitet površinski profil. Što duže vremena za kupanje, što oštrija Pahuljicu korozijom će biti.

3. neutralisan azotnu kiselinu-nakon alkali enormnih, britansih se obrađuje ahieve agleam površinu. Tradicionalna tehnologija pri uklanjanju površinskog prah je da upotrebite nitratnu kiselinu. Materijalni površine aluminijuma će formirati vrlo tanka oksidacije film u azotnu kiselinu rešenje koje ima ulogu neaktivnih zaštitu. Međutim, višak sadržaja azotne kiseline će ubrzati ova gravura i izazvati punctiform korozija.

4. ispiranja kupanje nakon neutralizacija-tamo su sumpornu kiselinu i azotne kiseline u Neutralizacioni kadi. Tokom reaguje, više kiselo materijala će doći gore, uzrokujući rasterećuje PH vrednost u rastvoru i Pahuljicu korozije se pojavljuje.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd