Formiranje tehnologiju pobrinite za aluminijum

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Apr 21, 2016

Aluminijumski stambenih je učestalije ambalaže ljuska, aluminijum je baza formiranje proces: Šta je, danas, da pratimo autora vidi zajedno.

Domaće hladno istiskivanje umri proizvodnje poteškoće, velike aluminijumski oklop napravljen sa auto u obliku način. Je potrebna paznja, za preradu aluminijumski oklop, njegove ivice i vijci mora biti zaokruženo izbjegavati oštre ivice i иiиkova.

Povezati i sa knurled, aluminijum, prilozi će biti dizajniran dalje bez tkanine... i prevrnuo tkanina cvet obrada i karoseriju, knurled delove serviranjem soli sprej za testiranje tamo će biti korodirala. Nasuprot tome, pravu liniju knurling veza prsten od soli sprej test korozije je mnogo lakši.

Zbog kasting baza je na slobodi, nakon electroless serviranjem poroznosti je izuzetno velika. Jer je aluminijumski oklop Matrica electroless nikla katoda premaza, za skladištenje proizvoda i upotrebu u tom procesu, koji je jednom otkrila da vazduh u korozivnoj medij, to će ubrzati korozije od aluminijumski oklop Matrica, rezultiralo obloga Champagne i guli.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd