Faktori koji utiču na kvalitet aluminijum ljuske

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Apr 25, 2016

Kao prvo, slučaj aluminijumski proizvodi pod visokim temperaturama, aluminijumski oklop proizvodnje je prebrzo da intenzitet hlađenja nego veći, što je dovelo do neki elementi mogu biti u elementu legure sa potrebama u naznačenom vremenu se menja. Postoji igla strukturu i čvrstoću u materijal, koji je relativno visok, jadni provodljivost. I procesa proizvodnje ima nizak Zatezna čvrstoća, pojavljuje se ne samo na visokim temperaturama, pojaviće se žuta koroziju i pukotine.

Iskustvo u proizvodnji od aluminijuma imaju zrnasti prisustvo od иiиkova. Ako ova Bura ne pocistim, takve čestice često imaju repove u obliku punoglavca sa drugim. Da te gledaju pod mikroskopom, nečistoća prisutnih boja je sivo, koja sadrži mnoge iron.

Aluminijumski oklop i neka nečistoća ne može da utiče na funkciju ceo oklop i ljuske unutra proces od aluminijuma. Ako preradu nisu dovoljne, tlo, preradu agenta, pokrivanje agenta i lakovi u prahu i oksida nečistoća pomešani sa školjka koja će rezultirati smanjenim kvalitetom Aluminijumska kućišta.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd