Bur i šok Marka od aluminijumskih profila izbočine

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Nov 18, 2016

Bur i brbljanje mark je uobičajena mana u proizvodnji ekstrudiranog Aluminijumski profili. Burr nije intuitivno i je teško naći, osim ako je dodirnuo. Brbljanje znak je znak relativne koncentracije иestica površine.

Zlo je: u procesu elektroforeze, anodizing, to je teško da se oslobodite od иiиkova i znakove; i da će uticati na izgledu od aluminijumskih profila, rezultiralo otpada.


Иiиkova i oznaka za brbljanjem izazvane iz mnogo razloga, a postoje neke uobičajene onima na sledeći način:

1, kalup širina:

Uzrokovane kalup elastične deformacije

Prazna Kater lokacija je preplitak, ostvarivanje porasle od aluminijuma odvedeљ neku.

Deo normalan protok metala i nečistoća u mrtvom uglu ima razmirica.

2, uticajem istiskivanje proces:

Tokom procesa izbočine, zbog visoke temperature, brzo metalne protoka i povećanju stepena deformacije kalup će sve uzrok aluminijuma pokupiti.

Jaz između platformu za kalup, posebnu ulogu i kalup, kao neujednačen položaj workpiece će uticati na proces izbočine.

3, aluminijum Ingotquality:

Badweldingandmatrix nedostatke u aluminijuma polugama, resultinginmetalflowdiscontinuities andformedaluminumpicking upconditions.


Prati Solutionsforaboveproblems areusuallyas:

1, selecttheappropriatenumberandtype mašine, improvemold snage, reduceblind mesto, da dobra kontrola ofmold surfaceroughness i workingsurface čvrstoće, therebyreducingaluminumpick-UPS-a. Nakon moldpolishing, sprayrustinhibitor na povezivanje površini od moldparts. I zaključajte usko prilikom učitavanja skupu kalup.

2, instalirajte whitelights u theextruderoutletinorder toobservetheburrsinreal vreme; Shodno tome, choosethebestextrusiontemperature, heatingtemperatureandextrusionspeed, andadjusttheseparametersintheproductionprocess. Limitthenumberof aluminijuma polugama napunjen onamachine. Mašinsko operater treba da checktooling naramenice, specialpads, oblikuje pažljivo beforeproduction. Intheproductionprocess, poremećajima kalupe treba izbegavati.

3, Strengthentheanalysis od aluminijuma poluge macrostructure. Napravite kontrolu qualityunder, reducingdefective materialsbeing je stavio intouse.Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd