Rezime aluminijumski produžetak procesa

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Jun 03, 2016

Aluminijski produžetak je proces koristi za kreiranje objekata osnovnih popreиnu profila. Materijal je progurala umiru od željenog presjeka. Dve glavne prednosti ovog procesa nad drugim procesima proizvodnje su njene sposobnosti da biste kreirali vrlo složena cross-sections, kao i da rade materijale koji su krti, jer samo materijal koji naiđe Pritisna i tečenja. Takođe formira delova sa je odličan površinski završi.


Crtanje je sličan proces, koju koristi Zatezna čvrstoća materijala za provuci je kocka. Ograničava količinu promena koje se može izvršiti u jednom koraku, tako da je ograničena na jednostavnije oblike, i potrebne su obično više faza. Crtanje predstavlja osnovni način za izradu žica. Metalna traka i aluminijum nacrtane su takođe često cev.

Produžetak može biti kontinuirani (teoretski proizvodi neograničeno dugo materijal) ili polu-kontinuirani (koje proizvode puno komada). Proces istiskivanje resiti materijal toplo ili hladno. Najčešće ekstrudiranog materijali obuhvataju metali, polimeri, keramika, beton, komad testa i namirnicama. Proizvodi istiskivanje obično nazivaju se "extrudates".

Hollow šupljina unutar ekstrudiranog materijal ne mogu biti napravljeni koristeći jednostavne ravne istiskivanje smrt, jer bi je da nema načina da podržavaju centar barijeru od kocka. Umesto toga, kocka pretpostavlja oblik blok sa dubine, novcem, oblik profila koji podržava Centar za sekciju. Umri oblik onda interno menja duž svoje dužine u konačni oblik, sa suspendovanih ikebane podržan sa zadnje strane kocka. Materijal koji teče oko podržava i osigurača zajedno da biste kreirali željeni oblik zatvorene.

Proces izbočine u metale takođe može da poveća snagu od materijala.

Proces

Proces počinje na lož berzanski materijal (za tople ili toplo istiskivanje). Onda je napunjen u kontejner u medijima. Lažni blok se stavlja iza toga gde se Ovan onda pritisne na materijal da to izbaci iz kocka. Posle toga je istiskivanje rastegnut da bi se to ispravi. Ako bolje svojstva su potrebne, a onda da je toplota tretiranih ili hladno radio.

Istiskivanje odnos se definiše kao početni popreиnu oblasti podeljeno sa popreиnu oblasti konačni izbočine. Jedna od glavnih prednosti istiskivanje procesa je da taj odnos mogu da budu veoma velike dok i dalje proizvodi kvalitet delova.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd