Solarna Aluminijumski profili sa izumiranjem elektroforeze tehnologija

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Jul 13, 2016

Trenutno, Aluminijumski profili od izumiranja elektroforeze se uglavnom koriste u industriji fotonaponskih. Kao što svi znamo, Aluminijumska obloga mora da izdrži jak suncu, posebno UV. Istovremeno, većina fotonaponskih elektrana konstruisane u ekstremnim okruženju, gde je relativno visoke vlažnosti vazduha. Stoga, uslov za istrebljenje elektroforeze je mnogo više od normalnog elektroforeze profile.

Uzmi GB5237.3-2008, kao primer, odredba 4.4 o performansama kompozitnih filmova definiše otporan na vlagu pravilo kao praćenje: nakon 4000 sati vlaga toplote test, deformaciji kompozitnih film u nivoima bi trebalo da manje od nivoa 1. I prema GB / T 1740-2007 testirali metodu, precizirano zahtevi testiranja kao test temperaturu od 47 ℃± 1℃ i relativna vlažnost % (96±2).

Međutim, fotonaponskih aplikacija zahteva za temperaturu je 85℃, a relativna vlažnost je 85%. Nakon 1000 sati dopire vlaga toplote test će se pojaviti bez mehuriжa. Ima mnogo više grubo zahteve na javni nastup filma pod visokim temperaturama i humidty.

Ako elektroforeze premaza hleb je ne pa u nekim krajevima, kao akril vezivnih elemenata i amino smole crosslinked neadekvatno, to će izazvati labave strukture intermolecular mreže. Pojaviće se balone, filmovi će svrstavamo kao i profili će umanjiti.

Lečenje je važan korak procesa formaciji electrophoretic Prevlaka, koja može direktno da utiče na performanse u filmu. Relativna istraživanja su pokazala da, inadequte za leиenje donosi o jadni toplote, hemijske, solventan otpor i loše čvrstoće; dok je nad leиenju donosi o jadni prianjanje i chipping besmislena.

Idealan leиenje stanje izumiranja elektroforeze uniformu pečenja temperatura u svakom segmentu od aluminijumskih profila, u isto vreme, pečenja kontrola vremena i temperatura treba da upozna standard. Samo tako, premaza film može da ostvari najbolje performanse.

Protiv nedovoljan i prekomernog pečenja problema u filmovima premaza elektroforeze, moramo prilagoditi strukturu dizajn peć i kruћni vazduh sušenja, da analizira strukturu unakrsni kvalifikacija za profile. Na redovnoj bazi, moramo otkriti stvarne operativne temperature peć, i blagovremeno ispravljanje devijacija da osigura usaglašenost sa izumiranjem za standardnu operaciju.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd