Примена алуминијума канала

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Mar 30, 2017

77642359870561602.јпг Алуминиум Канали (У-профили) су пруге екструдираних ивицама, која има канал у центру производа. Најчешће се користе заједно држе друге материјале.

Алуминијумски канали се често користе као столари и везних елемената, што омогућава различите материјале који ће се одржати заједно. Бити најчешће структурних компоненти, могу да се користе у намештај, полице, прозоре, машине, мердевине, аутомобилских делова.

Алуминум аллои материал има низ предности у односу на друге металних материјала. Алуминијумски профили имају неке од највиших затезне чврстоће и трајности било каквих метала који се користе на тржишту данас. И они не захтевају много на путу одржавања, који им омогућава да се користи годинама у крај без поправке. Због тога, од легуре алуминијума је материјал избора да се користи за дугорочне примене.

Алуминијумски канала нуди добар баланс високог снаге и тежине однос, добра издржљивост, одличну отпорност на корозију, и добре Обрадљивост да је веома прилагодљив производ чини. Они имају широк сорти користи као конструкција, машинских делова, и тракама и стаклених преграда, итд

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd