Legura aluminijuma u okvirima bicikl

WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd | Updated: Mar 27, 2017

2008881078942_2.jpg

Kao metalni materialfor za slavu svoje niske gustine, svestranost i snaga, aluminijum je kritična da otkose širok industrije, sa izgradnjom za sport na otvorenom opremu. Svojim prirodnim atributima napravi aluminijum apopular materijala u proizvodnji okvira za bicikl. Iako postoje razne mateirals može da se koristi u izgradnji bicikl okvire, aluminijuma koje postaju popularni u biciklizmu svetu nedavno.


ZAŠTO JE ELOKSIRANA LEGURA DOBRO ZA BYCILE?

Aluminijumska legura je široko dostupna lagani okvir materijal. Čelik, najčešći bicikl okvir mateiral, je skoro tri puta težinu. I whatand #39; s više, Eloksirana zahtevaju promene u dizajnu nema susbstantial da ostane niže težina bicikle. Zbog ovog znaka, aluminijuma postaje na aideal izbor za trkački bicikl okvire.

Za razliku od čelične okvire, aluminijuma motori su anti-koroziju i održavanje, koje su idealne za na turneji biciklistima i onima koji je normalno da se vozi u mokrom uslovima.

Iako Eloksirana su obično skuplji nego one čelik, oni su relativno jeftini zbog trajnosti, stabilnost i niska težina. Nitkone #39; s je afforable materijal za jahači na svim nivoima znanja.


KAKVA ALUMINIJUMSKIH LEGURA SE UPOTREBLJAVA ZA OKVIR BICIKLA?

Postoje dva alloytypes aluminijuma koji se koristi u biciklizmu industrije, 6061 i 7005, i od raznih tehnologija poboljšanje njihovog učinka.

6061 je legura se sastoji od aluminijuma, magnezijuma i silcone, a consdered biti superiorniji od 7005, napravljen od aluminijuma i cink, iako je ovo drugo je izgleda otporniji. Kada je u pitanju bicikli okvire, razlike između nivoa otpora su takođe incluenced faktora kao što su zavarivanje kvaliteta, cev oblikovanju i debljina.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd