O XSX
Kontaktirajte nas
Tel: +86 510 6653 3350
Telefon/fax: +86 510 8791 1758
Dodati: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Kina
Dom > O XSX

Uspostavljen u 2010 godini, Wuxi Xing Sunxing Metal materijali Co., Ltd (XSX) je profesionalni proizvođač aluminijumskih profila, Gvozdeni deo, čeličnim proizvodima i druge metalne srodne proizvode

Godine, XSX je bio predan za istraživanje i razvoj ovih metalnih profila i proizvoda sa visokom preciznošću i izvanredna predstava. I danas smo postali pouzdan dobavljač prestižnih nacionalnih i međunarodnih kompanija radi u profesiji od građevinskih, hlađenje industrije, solarne industrije, elektro i elektronike, kancelarijski nameštaj i na otvorenom zabavnim i sl.

XSX prošlo kvaliteta potvrdu identiteta 9001 i kontrolu kvaliteta osoblja konta za 30% svih zaposlenih. Uvek mi verujemo da je izuzetnog kvaliteta dolazi od stabilnog i sofisticirane radnika sa standardizovanom operacije; a zadovoljstvo kupaca dolazi iz efikasne i profesionalne usluge.

Naše odjeljenje međunarodne poslovne nalazi se u samom centru grada sa tim za iskusne spoljna trgovina. Pružanjem usluge pravovremeno i superiorna, nadamo se da zatvorite Udaljenost između svakog kupca i nas.

XSX je usredsređena na vrednost kreacije!

XSX je profesionalan i pouzdan!

XSX pridaje značaj sigurnosti, zdravlja i zaštite životne sredine.

Contact Us
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Zona Indutstrial Hongta, Gaocheng grada, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Po najnovijem posebne ponude i popusta na informacije koje se šalju na Vašu email adresu.
WUXI XSX Metal materijali Co., Ltd